Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem bana za nic

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemam mam mały problem ja dizisaj w chodze do gry a tu ciul dostałe bana za nic!!! I nie iwe co mam robic i chce napisac do steampowerede.com

ale nie wiem jak to sie robi a i jeszcze jedno jak sparwidzic na ile ma sie bana? i i jak tam si episze do nich? Dam plusa

Edytowane przez kupapapapa
Opublikowano

Też dostałem bana "za nic". To tak piszesz im tak samo jak w tym temacie robisz zdjęcie klucza jeżeli konieczne i wyjaśniasz im wszystko i prosisz zeby się tym zajeli. A bana dostałęś na multi czy single? Mogłęs dostac permanentnego. A napisac do nich musisz po angielsku.

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Up

Nie da się dostać bana na single...

Jeżeli dostałeś bana to perma(na zawsze)

Osobiście z doświadczenia wiem że nie masz co pisać do nich. I tak ci nie zdejmą ale jak chcesz możesz się łudzić.

Opublikowano

Po pierwsze..... Nie można dostać bana za nic ;] Bna dostajesz zawsze za cheaty albo wkurzanie kogoś...... (to 2 tylko na serwerze danego gościa) Są 2 opcje bana.....

1. Dostałeś za czity.

2. Masz osiedlówke lub pierdol*****go brata który na twoim ip czitował ;]

A pytanko.... Czy grasz na orginalnej MW2 czy AlterIw.net?

Piszę poprawnie po polsku, i używam interpunkcji

Jeżeli pomogłem, proszę podaruj mi

+

to nic nie kosztuje, a mi pomaga

:)

Opublikowano

bana za nic nie mozna dostac :P

ktos na twoim ip siedzial i czitowal i tyle

a piszesz do nich normalnie tylko po angielsku i jak cie odbanuja (w co nie wierze) zaczynasz od 1 lvl

­

Opublikowano (edytowane)

damcio sie zdziwisz ja tak mialem na black opsie

ban zawsze jest na perma na steam

nie ma co pisać do Steam bo ci napiszą że nie rozmawiając na takie teamty

Edytowane przez RudiFix
Opublikowano

Powiem ci prawde dostałe bana za NIC!! na tym wykryto kod pisało ze niby uzywałem nielegalnie mapek DLC A nich nie używałem w zadnym wypadku to jak to jest możliwe?

A wie ktos jak pisac do tego calego steamcomunity wie ktos dam ++

Opublikowano

Nie piszcie głupot że za nic się bana nie dostaje. Ja w tamtym roku na wakacjach dostałem bana za nic. Ale odbanowali mi konto i dali l4d2 + l4d2 do oddania w formie giftu. Więc albo znowu im się coś zje... albo miałeś wirusa którego vac wykrył jako "cheata".

Opublikowano

Dokładnie, jak dostałeś bana "z dupy" to cie prędzej czy później odbanują + dadzą coś w zamian. Ostatnio steam zaczął przyjmować reporty i w mw2 chyba też (w black opsie po rage na haxie = ban po 12h na ip:D).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...